Kennismaken

ICS Groep

Samen elke dag beter met ICS Groep. Ook Online.
Online rebranding
en merkherkenning realiseren
Vindbaarheid
door betere positie in de zoekmachine
Employer Branding
met kandidaten via verschillende kanalen

Online doelstelling van ICS Groep

Dit is ICS Groep

ICS Groep is een facilitair dienstverlener in de top 10 van Nederland. ICS draagt bij aan een schone, veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Dat doet dit familiebedrijf ondertussen al meer dan 40 jaar. Het motto “elke dag beter” leidt bij ICS tot bijzonder innovaties, slimmere processen en automatisering tot in de kleinste details.

Samen elke dag beter. Deze propositie heeft ICS samen met Studio Lauda opgezet. Compleet met een rebranding van het merk ICS, waarin meerdere entiteiten zijn samengevoegd tot ICS Groep.

De doelstelling van ICS Groep is om deze uitgewerkte rebranding ook online door te vertalen. En wel middels een nieuwe website waarin innovatie en duurzaamheid de belangrijkste pijlers zijn. Een plek waar de ontwikkelingen binnen ICS Groep continu met de buitenwereld gedeeld kunnen worden.

`

Onze aanpak: samenwerken en vertalen naar online

Een nieuwe website, dat zou de eerste stap zijn in het proces. Maar na een aantal uitgebreide sessies met het management- en marketingteam van ICS Groep hebben we eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gedaan. Want ja, duurzaamheid en innovatie in de facilitaire dienstverlening… Is de markt daar wel aan toe? Conclusie: zeker. Wij durven deze online uitdaging aan..

Bekijk de website
Aan de slag!

Tijdens de onderzoeksfase is Studio Lauda aan de slag gegaan met de nieuwe branding voor ICS Groep. Na enkele presentaties aan zowel ICS Groep als The DISTRIKT is de kennis van merkpositionering en online strategie samengevoegd tot één geheel. Op basis van de nieuwe branding hebben we het gehele ontwerp voor de website gemaakt. Natuurlijk altijd met de online marketing gedachte in ons achterhoofd. Optimale vindbaarheid, landingspagina’s en campagnemogelijkheden nemen we hierin altijd mee.

Toekomstperspectief

ICS Groep staat niet stil in hun ontwikkelingen binnen de facilitaire dienstverlening. Op dit moment geven we de employer branding strategie opnieuw vorm. Hierbij realiseren we een koppeling met AFAS om deze flow optimaal te laten verlopen.

We streven naar continue verbetering. Op het gebied van branding, online vindbaarheid en campagnes. Maandelijks zijn we bezig om samen afgestemde zoekwoorden een betere positie te geven in de zoekmachines. Elke maand zitten we samen met het projectteam van ICS Groep om elkaar uit te dagen een optimaal resultaat te realiseren.

Dit wil ik ook!
Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden