NULL
The full package

Een fantastische website en succesvolle advertenties

Geen kwestie van smaak, gewoon goed

Branche
High-end horeca
Locatie
Oisterwijk

Resultaten die er toe doen

Kijk dát zijn nog eens cijfers

4000+
websitebezoekers
200.000+
vertoningen (Google Ads)
25+
demo-aanvragen

Dit is Annoncer

Menig gastronoom droomt ervan: een digitaal keukenmanagementsysteem dat de efficiëntie in de zaak naar ongekende hoogtes tilt. Van voedingswensen tot gastenregistratie. Annoncer doet dát en meer. Met het keuken display systeem (KDS) manage je werkdruk, werk je efficiënter en optimaliseer je de gastervaring. Het systeem is speciaal gebouwd voor fine dinging, gastronomische restaurants en restaurants met één of meerdere michelinsterren. Het neusje van de zalm dus.

De doelstellingen

Dat Annoncer een fantastisch keukenmanagementsysteem is mag duidelijk zijn. Maar als je niet zichtbaar bent, bereik je die topchefs niet. Daarom schakelde Annoncer onze hulp in. De doelen: meer leads, een betere zichtbaarheid en een (meertalige) website waar je U tegen zegt. Daar weten wij wel raad mee!

“Korte lijnen, snel schakelen en een team dat ervoor gaat met z’n allen. Daarnaast is de communicatie vlot en kan er snel gehandeld worden.”
Danny Steigerwald
Sales- en marketingmanager

Onze aanpak

Tijd om Annoncer op de (menu)kaart te zetten. Een goede mise en place is daarbij onmisbaar. Dus ging onze digital designer aan de slag. Hij ontwierp gebruiksvriendelijke, functionele website. De developers brachten zijn visuele pareltje vervolgens tot leven. Ze realiseerden een toekomstbestendige, meertalige website. Daarna was het de beurt aan onze contentspecialist. Ze schreef SEO vriendelijke teksten met een vleugje humor. De kers op de taart? Daarvoor waren onze SEA specialisten verantwoordelijk. Ze hebben een aantal fantastische advertenties gemaakt. Wist je dat maar liefst 43% van de websitebezoekers via hun advertenties binnenkomt? Dat verdient op z’n minst een Bib Gourmand.

Schakelen met Danny gaat snel en efficiënt. We weten precies wat we nodig hebben van elkaar.
Sander van Beers
Projectmanager

Een blik op de toekomst

Inmiddels draait Annoncer drie maanden. Dankzij onze inspanningen zijn er mooie resultaten behaald. Een conversiestijging van 1,46% naar 2,41% is er daar één van. En dat smaakt naar meer! Dus blijven wij hard werken om nog meer potentiële klanten aan te trekken en fantastische resultaten te bereiken.

Gratis kennismaking inplannen?