Kennismaken

Online marketing bureau

Voor al je online marketingactiviteiten

Aangenaam! Wij zijn The DISTRIKT. Hét online marketing bureau in hartje Eindhoven. Wat we doen? We maken jouw bedrijf online succesvol. Hoe? Door alles op het gebied van online marketing voor jou te realiseren. 100% spraakmakend. Let’s go!

Over ons online marketing bureau
 • One-stop-shop: alle kennis en kunde onder één dak
 • Eén aanspreekpunt voor jouw project
 • Strategisch de sterkte: eerst denken, dan doen
 • Wij spreken jouw taal: 没有复杂的营销条款

Al je online marketing onder één dak

Van developer tot copywriter. En van webdesigner tot marketing strateeg. Je vindt ze allemaal onder het dak van ons online marketing bureau. Vanuit ons kantoor in Eindhoven stellen we een strategisch marketingplan voor je op. Schrijven we pakkende teksten. Ontwerpen we krachtige websites. Maken daar technische hoogstandjes van. En wil je naast je SEO-werkzaamheden toch campagnes draaien op Instagram? Geen probleem. Wij fixen dat ze nog converteren ook. Website toe aan een nieuw jasje? Onze designer stroopt z’n mouwen vast op. Dat regel je trouwens allemaal via jouw aanspreekpunt bij The DISTRIKT. Nooit meer schakelen tussen je developer, SEO-partij en copywriter, dus. Ons online marketing bureau is een one-stop-shop.

Wat wil jij online bereiken?

Ons online marketing bureau gaat geen uitdaging uit de weg. En het bepalen van de juiste strategie begint bij het formuleren van doelstellingen. Dus. Wat wil jij online bereiken? Leadgeneratie? Online branding? Meer verkopen? Vanuit jouw doelstelling(en) bepalen wij een effectieve en gerichte strategie. En die is natuurlijk niet in het beton gegoten. De online wereld verandert snel. Het is daarom belangrijk om alert te zijn op de laatste trends en ontwikkelingen. Wij houden deze haarscherp in de gaten en zorgen dat jouw strategie up-to-date blijft.

De weg naar een succesvolle online marketing

Zij gingen je voor:

Succesverhalen over online marketing
  Dus. Aan de slag?

  Mooi! Wij hebben dat team vol specialisten al voor je klaarstaan. En die nemen geen genoegen met half werk. Wij gaan all-in. Ervaar het zelf. Kom langs bij ons online marketing bureau. Tot snel.

  Kelly Jaspers
  Eigenaresse & Online Strateeeg
  Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden