MELD JE AAN VOOR DE GRATIS AVG & E-MAIL MARKETING KENNISSESSIE OP 29 MAART!

E-mail marketing

Diensten

email
01

E-mailmarketing, hét krachtigste online marketingkanaal! E-mail is een belangrijke pijler in je marketingmix, een medium met oneindig veel mogelijkheden. Echter, de kracht van dit medium wordt vaak niet volledig gebruikt. Veel bedrijven versturen uitsluitend nieuwsbrieven, zonder resultaten te meten of vervolgmails te sturen: een gemiste kans! Ook de wereld van de traditionele mailtjes verandert snel. Waar dit medium vroeger een massacommunicatie medium was, is het tegenwoordig bij uitstek de manier om gepersonaliseerde boodschappen richting je doelgroep te sturen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

email

E-mailmarketing

Keer op keer, worden marketinginspanningen bepaald aan de hand van effectiviteit en de ROI. Dit geldt niet anders voor email marketing. Het kanaal email marketing is, met een ROI van 3800%, de koning van alle marketingkanalen. Dit houdt in dat je voor iedere euro die je investeert je €38,- terug krijgt. De mogelijkheden van e-mailmarketing zijn oneindig en dit maakt het juist zo leuk! Maar dit is niet de enige reden, wist je bijvoorbeeld dat:

 

  • 85% van de Nederlandse bevolking is ingeschreven voor een nieuwsbrief;
  • 48% van de e-mails tegenwoordig worden gelezen op de mobiel;
  • 91% van de Nederlandse bevolking zijn/haar e-mail dagelijks checkt.
02
03

Kennismaken met Emailmarketing

E-mailmarketing: het verzenden van e-mails, wat kan het voor jou betekenen?

Door middel van een strategische e-mailmarketing sessie gaan wij samen in gesprek en verdiepen wij ons verder in jouw business. Deze sessie zal een beeld geven over wat er voor jouw bedrijf mogelijk is op het gebied van e-mailmarketing. In twee korte uren zoomen we in, op de door jou voorgedragen casus. Aan de hand van jouw doelgroepen en doelstellingen zullen oplossingen en/of campagnes worden bedacht. Deze campagnes zullen tot in detail worden uitgewerkt op het door ons ontwikkelde email marketing canvas. Dit canvasmodel is ontwikkeld om op een interactieve manier samen met jou tot oplossingen te komen. Hierbij wordt creativiteit volop gebruikt, er zijn geen grenzen!

04

Resultaat

Het resultaat van deze sessie is het inzichtelijk maken wat e-mailmarketing voor jouw bedrijf kan betekenen. Daarnaast willen wij ons enthousiasme over e-mailmarketing overbrengen op jou. Wij zullen de uitgewerkte email campagnes digitaal uitwerken en inclusief een vrijblijvende offerte naar je toe sturen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op.

Neem contact op