Kennismaken
Online Marketing

E-mailmarketing

E-mail marketing op maat met de juiste strategie

Wij maken mooie e-mails die werken. Punt.

E-mailmarketing, hét krachtigste online marketingkanaal! E-mail is een belangrijke pijler in je marketingmix, een medium met oneindig veel mogelijkheden. Helaas wordt de kracht van dit medium vaak onderschat. Veel bedrijven versturen uitsluitend nieuwsbrieven, zonder resultaten te meten of vervolgmails te sturen: een gemiste kans!

Een vorm van direct marketing: je kunt gericht jouw doelgroep bereiken. Bovendien is het een laagdrempelige manier voor persoonlijk contact. Bestaande relaties of nieuwe contacten? Dat maakt niet uit. De kracht van e-mail marketing ligt namelijk in segmentatie en personalisatie. Geen bulk-mailing dus. Maar relevante content voor de ontvanger. Nieuwe klanten maken kennis met jouw bedrijf. En bestaande klanten? Die relatie versterk je met de juiste e-mails.

Keer op keer, worden marketinginspanningen bepaald aan de hand van effectiviteit en de ROI. Dit geldt niet anders voor e-mailmarketing. Het kanaal e-mailmarketing is, met een ROI van 3800%, de koning van alle marketingkanalen. Dit houdt in dat je voor iedere euro die je investeert, je €38,- terug krijgt. De mogelijkheden zijn oneindig en dit maakt het juist zo leuk! Maar dit is niet de enige reden, wist je bijvoorbeeld dat:

 • 85% van de Nederlandse bevolking is ingeschreven voor een nieuwsbrief;
 • 48% van de e-mails tegenwoordig wordt gelezen op de mobiel;
 • 91% van de Nederlandse bevolking zijn/haar e-mail dagelijks checkt?

De voordelen

van goede e-mailmarketing
 • Meetbare resultaten
 • Persoonlijk contact en relevant
 • Zorgt voor nieuwe en terugkerende website bezoekers
 • Zorgt voor (potentiële) klanten
 • Kostenefficiënt en rendabel
 • Versterkt de relatie met de klant

Bekijk ons werk.

Samen succesvol
Daag jij ons uit?

Onze e-mailspecialisten maken graag een analyse van jouw specifieke situatie. Samen komen we tot een optimaal resultaat!

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van e-mailmarketing?
Wij bellen je terug! Wel zo makkelijk.

  Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden