Kennismaken
Online Marketing

Youtube adverteren

Spraakmakende campagnes op YouTube

Video is alles

YouTube is de tweede grootste zoekmachine. Meer dan 1 miljard unieke bezoekers per maand. Dat is een groot publiek als je het ons vraagt. Perfect voor een branding campagne. Of kennismaking met een nieuw product.

Die leuke, korte video’s aan het begin van de video die je wilt kijken. Dat is YouTube video adverteren. Elke video op YouTube kan een advertentie zijn. Koppel je Google Ads en Analytics account met YouTube en je kunt beginnen! Maar denk wel goed aan de doelstellingen van jouw advertentie. Gelukkig kunnen wij je daar mee helpen. En heb je nog geen geschikte video? Geen probleem, dat regelen wij ook! Op deze manier sluit de advertentie aan bij de doelgroep. En behaal je meer resultaat.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden voor adverteren op YouTube. Denk bijvoorbeeld aan display advertenties of in-search advertenties.

Met zoveel unieke bezoekers elke maand is YouTube adverteren perfect om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te verhogen. Of een nieuw product onder de aandacht brengen. Of meer traffic naar je website te genereren. Maar hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen jouw campagnes te zien krijgen? Gelukkig kun je gericht targeten op YouTube. Dat maakt campagnes extra makkelijk en relevant.

Een groot voordeel van video adverteren op YouTube zijn de kosten. Je betaalt namelijk pas bij een interactie. Denk aan klikken, scherm vergroten, of de video afkijken. Zorg er daarom voor dat de belangrijkste boodschap in de eerste 5 seconden getoond wordt.

De voordelen

van YouTube adverteren
  • Beelden zeggen meer dan woorden
  • Verhoging naamsbekendheid
  • Emotie en gevoel overbrengen
  • Persoonlijke merkbeleving
  • Gericht targeten
  • Groot bereik
  • Betaal alleen per interactie

Bekijk ons werk.

Samen succesvol
Daag jij ons uit?

Ook op YouTube adverteren? Onze specialisten maken graag een analyse met bijbehorend videomarketing plan van jouw specifieke situatie.

Wil je graag meer weten over YouTube adverteren?
Geen probleem! Wij bellen je terug.

    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden