Kennismaken

Your

Resultaatgerichte Strategie.
Haarscherpe Webontwikkeling.
Creatieve Online marketing.
Doorgronde Optimalisaties.
Online Marketing Bureau Eindhoven
The DISTRIKT - Eindhoven

Wij zijn hét full-service online marketing bureau in Eindhoven. Vanuit ons pand genaamd The DISTRIKT werken wij dag en nacht met specialisten aan jouw online marketing doelen.

Wij zijn ontstaan uit passie voor internet marketing. Uit marktonderzoek blijkt dat veel bedrijven kampen met vraagstukken over hoe zij internet marketing kunnen inzetten om doelstellingen te bereiken. Deze doelstellingen zijn onder andere: meer naamsbekendheid, het genereren van leads, een stabiele stroom van leads, hogere conversie en dus een hogere omzet versus winst. Wij kunnen hierbij ondersteunen. Als eerste gaan we samen een online marketing strategie formuleren aan de hand van de doelstellingen. Deze online strategie zal enkele online kanalen bevatten.

Ben jij al actief met een internet marketing bureau in Eindhoven? Maar denk jij dat er meer rendement te halen valt? Vraag dan gratis en vrijblijvend een second opinion aan. Indien jij wilt weten hoe je scoort ten opzichte van je concurrenten, vraag dan gratis en vrijblijvend een concurrentiescan aan.

Second opinion     Concurrentiescan

Van online marketing strategie naar succes

Internet Marketing Bureau in Eindhoven

Het formuleren van een juiste online marketing strategie begint bij het formuleren van doelstellingen (doelen). Wat is jouw online doel? En wat wil jij online bereiken? Weet je wat er online allemaal mogelijk is? Vanuit deze vragen wordt er een effectieve en gerichte strategie bepaald. Deze strategie is natuurlijk niet in het beton gegoten, de online wereld verandert snel en het is daarom belangrijk om alert te zijn op trends en ontwikkelingen op het internet. Wij houden de trends en ontwikkelingen voor jou in de gaten en zorgen dat de strategie up-to-date blijft.

 

Online Marketing Diensten in Eindhoven

The DISTRIKT is een Internet Marketing Bureau in Eindhoven en biedt een groot scala van verschillende diensten aan om jouw online marketing te verbeteren. Maar aan alleen losse diensten heb je niets. Indien je een goede online marketing strategie formuleert, kunnen verschillende kanalen (diensten) samen werken en een synergetisch effect hebben (1+1+1+1=5). Hierdoor wordt het eindresultaat altijd groter dan wanneer er losse kanalen worden ingezet zonder enige vorm van strategie. Wij bij The DISTRIKT formuleren graag samen met jou een geschikte strategie op basis van doelen. Welk doel heb jij? Laadgeneratie? Merkbekendheid? Efficiënte kostenbesparing? Op onze doelen pagina kan je jouw doel ontdekken. Als Internet Marketing Bureau ondersteunen we je graag bij het behalen van jouw online doelen!

Waarom The DISTRIKT?

Het kiezen van een partner in online marketing.
One-Stop-Shop
Alle kennis en kunde onder één dak.
Eén aanspreekpunt
Er is altijd één project verantwoordelijke.
Strategisch advies
We denken vanuit strategie en zorgen voor de online vertaalslag.
Ontzorgd worden
We spreken de technische, creatieve en commerciële taal.
Slagkracht
Resultaat gericht en data driven.
Oprechte interesse en aandacht
Wij zijn jouw online ambassadeurs!
Meer informatie?
Wij bellen je terug.

    Ben jij klaar voor het behalen van meer online resultaat?Meld je aan en blijf maandelijkse op de hoogte van de nieuwste online marketing mogelijkheden